TA STYRING OVER VARMEKOSTNADEN

Nå kan du selv ta styring over varmekostnaden.
I dag tilbyr elektrikere flere løsninger enn noen gang tidligere innen varmestyring.

Moderne varmestyringssystemer gjør at du ikke trenger å fyre for kråka, og ikke minst sparer deg for unødvendig høye strømutgifter.

Spar flere tusen på strøm, uten å miste komfort! Ta styring over varmekostnaden, helt enkelt. 

Dette kan du gjøre:
Det er viktig med en behagelig innetemperatur, men du trenger ikke ha varmen på hele tiden. Det blir fort både dyrt og ubehagelig.
Det beste alternativet her er moderne varmestyring. Hvilket betyr at du kan stille inn tiden på når varmen skal slås av og på og ikke bruker penger på oppvarming når du ikke er hjemme.

Eldre termostater kan med fordel byttes ut. De eldre termostatene har trinnvis regulering, som betyr at varmen er på konstant.
Visste du at oppvarming av huset står for omtrent 60% av strømforbruket i en gjennomsnittsbolig?

Varp Elektro hjelper deg gjerne med å bytte ut den gamle enheten med en termostat og regulator.
Hva med kostnaden av å bytte ut gammel enhet til ny? Det betaler faktisk seg selv. Ved å gå over til moderne varme-styring kan du faktisk spare rundt 5000 kr årlig.
I tillegg til å spare penger så sparer du også miljøet ved å redusere energiforbruket.

Vi tilbyr forskjellige alternativer. En av våre anbefalinger er Elko Super TR som kan kobles til både panelovner og gulvvarme. Denne er enkel å betjene og kommer med norsk tekst. Her kan du senke temperaturen om natten og i løpet av dagen. Velg selv når oppvarmingen skal slå seg på, legg inn egne tidspunkter for ulike dager eller planlegg hele uken ved å velge uke-programmet.

Kontakt en av våre dyktige elektrikere i dag for mulige alternativer innen varmestyring

Ta styring over varmekostnaden